Leden

De leden van de Dorpsraad Acht worden elke vier jaar gekozen middels verkiezingen. Op 19 maart 2014 zijn de onderstaande leden middels verkiezingen verkozen:

Remco van Dooren is voorzitter van de Dorpsraad Acht. Als 21-jarige student Bestuurskunde aan Tilburg University is hij actief in het verenigingsleven, in de politiek en in het vrijwilligerswerk. Als voorzitter is hij de eerste contactpersoon voor de gemeente, de politiek en de media.

Gerard Smelt: nadere informatie volgt.

Ad Sparidaens is secretaris van de Dorpsraad Acht. Hij is na een loopbaan bij diverse Philips-vestigingen met pensioen. Op dit moment volgt Ad de opleiding Architectuur aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (B). Vanuit zijn rol in de Dorpsraad notuleert hij bij de openbare dorpsraadvergaderingen en is hij het tweede aanspreekpunt voor de politiek.

Rick Segers is vice-voorzitter van de Dorpsraad Acht. Op dit moment studeert hij Sports and Welness aan de Fontys Sporthogeschool. Hij combineert zijn studie in de praktijk als projectleider Beweegkuur Waalre 2.0 en als NGS Sportmasseur. In zijn vrije tijd is hij secretaris bij KV De Mulders en Farine.

Fia Tempelaar-van Leeuwen is verantwoordelijk voor de financiën binnen de Dorpsraad. Middels haar rol heeft zij veel contacten met het bestuur van de Vereniging Achtse Belangen. In het dagelijks leven is zij emeritus predikant, maar zij is nog regelmatig professioneel actief. Als vrijwilligers in het Achtse heeft ze tevens een gevulde agenda als lid van het nazorgteam bij Hart voor Acht.

In dit bestand vindt u de verkiezingsuitslag van 19 maart 2014.